Cele mai interesante 5 rute aeriene noi din România, în 2020!

FOTO: GreatNews
FOTO: GreatNews

Blue Air a anunțat astăzi că lansează opt noi rute de zbor, în special de pe aeroporturile din Moldova, Bacău și Iași, însă sunt și alte companii aeriene care oferă noi zboruri interesante în 2020.

Mai jos găsiți un top al celor mai interesante noi rute aeriene ce se vor deschide în România, în 2020:

1. Sevilla

Wizz Air va oferi, începând cu 1 iulie 2020, o cursă regulată spre Sevilla. Compania low-cost va oferi, pe lângă o rută directă spre sudul Spaniei și un zbor către Praga, programat de trei ori pe săptămână.

Ambele destinații sunt excelente pentru city-break-uri.

2. Stuttgart

Blue Air lansează, în schimb, din 15 iunie 2020, șase rute noi doar din Bacău.

Stuttgart rămâne destinația noastră favorită. O călătorie în sud-vestul Germaniei poate fi o experiență formativă în ceea ce privește normalitatea în chipul ei cel mai civilizat.

3. Copenhaga

O altă cursă nouă a Blue Air de pe Aeroportul Internațional George Enescu din Bacău va fi și cea spre capitala Danemarcei, Copenhaga.

E o rută așteptată de mulți moldoveni care trăiesc în țările nordice, la fel ca și cea spre Oslo, care va începe zborurile tot în 15 iunie.

Celelalte zboruri noi oferite de Blue Air din Bacău în 2020 sunt spre Atena, Larnaca și Birmingham.

4. Kavala

Nici Ryanair nu stă degeaba în 2020, iar de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă – București Otopeni va decola, la vară, un nou zbor spre Grecia.

Este o rută spre Kavala, care va funcționa în fiecare sâmbătă, în perioada 6 iunie – 26 septembrie 2020.

Chiar dacă zborul este operat cu o frecvență relativ minimă, acesta deschide călătoriile spre Grecia de Nord pentru o categorie de turiști care evitau călătoriile lungi cu mașina.

5. Verona

Ieșenii, poate cei mai romantici dintre români, vor avea la dispoziție, de la vară, o cursă directă spre orașul îndrăgostiților, Verona.

Începând cu 16 iunie, Blue Air va opera trei curse săptămânale spre orașul italian, faimos pentru povestea de dragoste shakespeariană Romeo și Julieta.