Cele mai frumoase plaje din Spania. Top 3 realizat de TripAdvisor

cele mai frumoase plaje din Spania Maspalomas
Maspalomas - una dintre cele mai frumoase plaje din Spania. Foto: canaryislandsinfo.co.uk

O populară destinație de vacanță, Spania este renumită pentru cultură, preparate culinare, muzică și peisajul natural uimitor.

Nu este niciun secret faptul că plajele sale atrag turiștii în căutarea relaxării la soare. Tocmai de aceea ne-a fost foarte greu să selectăm un top 3 plaje neapărat de văzut în vara lui 2019. Iată care sunt acestea:

Cele mai frumoase plaje din Spania – La Concha, San Sebastian

În topurile site-ului TripAdvisor, La Concha a fost desemnată cea mai frumoasă plajă din Europa. Plaja Scoicii, așa cum mai este numită datorita formei sale, se află într-un idilic oraș spaniol, în San Sebastian, un loc mirific, perfect pentru vacanță. Cu așa reputație, La Concha este desigur și aglomerată, în special în lunile de vară, atunci când toată lumea este în concediu. Dar zilele de primăvară și de început de toamnă sunt perfecte pentru a vă delecta în acest mic golf, cu temperaturi plăcute și prețuri mult mai mici.

Bolonia

Neatinsă și idilică, Playa de Bolonia este plaja aceea unde veți regăsi liniștea, fiindcă se află într-un sat de pescari. În plus, fâșia de nisip găzduiește ruinele orașului roman Baelo Claudia. Este locul favorit al spaniolilor, dar câștigă popularitate și printre turiștii internaționali. Oricum, aceasta este o bijuterie naturală ascunsă la limita Parcului Natural Estrecho. Satul, de asemenea, este încântător. Neacaparată de influențele moderne, așezarea își păstrează farmecul. Surferii se vor regăsi și ei pe această plajă, aici existând câteva școli de profil cunoscute. Nu este așa că nisipul alb și vegetația de-a lungul golfului, liniștea și dunele de nisip sunt tot ce ați avea nevoie pentru o zi reușită?

Cele mai frumoase plaje din Spania – Maspalomas, Gran Canaria

Sofisticată și elegantă, plaja Maspalomas se află în partea de sud a Gran Canaria. O uriașă întindere de 6 kilometri de nisip auriu, care are o lățime incredibilă de 100 de metri în unele puncte. Maspalomas este înconjurată de un peisaj deșertic, cu dune uriașe de nisip, așa că o să vi se pară că sunteți undeva în deșertul Saharei. Auriul dunelor și albastrul mării creează peisaje spectaculoase, asemenea unui miraj. Însă, trezirea e dată de briza mării răcoroase. Maspalomas este o plajă excelentă pentru cei în căutarea unui loc retras.

Dacă ți-a plăcut acest articol despre cele mai frumoase plaje din Spania, îți recomandăm și textul nostru despre destinații mai puțin cunoscute în această țară superbă.

Cele mai frumoase insule din Grecia