Cele mai frumoase cadouri pe care i le poți face iubitei tale de 8 martie

Foto: Pixabay

DISCLAIMER: Ea este cea mai importantă persoană din viața ta. Atât de importantă, încât poți vizualiza toată viața voastră împreună. Cu bune și cu rele. Dar, mai ales, cu momente importante. De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare. Și cum poți spune mai bine „ești cea mai importantă persoană pentru mine”, dacă nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici să te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida să alegi cele mai potrivite bijuterii, în funcție de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant și spune-ne în ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

Luna martie este luna în care sărbătorim femeia, așa că, pentru mulți dintre noi, începe alergatul după cadouri cu care să ne impresionăm iubitele, mamele sau surorile. Dacă, de 1 martie, poți merge la sigur cu un buchet de flori și un mărțișor deosebit, de Ziua Femeii trebuie să investești mai mult timp și atenție în alegerea cadoului perfect. 

De aceea, dacă ești în pană de idei și nu știi cu ce cadou să o surprinzi, ți-am pregătit câteva sugestii care te vor ajuta să treci cu bine de testul cadoului:

 

O bijuterie specială pentru ea

 

Bijuteriile sunt cadouri potrivite pentru orice ocazie și o modalitate de a-i arăta femeii de lângă tine cât de mult o prețuiești. Însă, atunci când alegi o bijuterie pentru iubita ta, este bine să te uiți cu mare atenție la calitatea materialelor din care este fabricată. Până la urmă, îți dorești să îi iei un cadou durabil, care să îi amintească mereu de tine. Bijuteriile din aur, cu diamante sunt clasice, elegante și se potrivesc oricărei femei, așa că nu vei da greș alegând un colier deosebit sau o pereche de cercei cu design rafinat. 

O zi de relaxare la SPA

Orice femeie merită o zi de relaxare, în care să uite de stresul de zi cu zi și să se bucure de un răsfăț aparte. Un masaj pentru față și decolteu, urmat de un masaj corporal cu pietre calde, o sesiune la saună, de acupunctură sau un ritual de aromaterapie sunt extrem de benefice pentru recăpătarea tonusului și a energiei și pentru a-ți revitaliza întreg organismul. Dacă iubita ta are un job stresant sau a trecut printr-o perioadă mai dificilă, acest cadou este perfect pentru a o ajuta să se relaxeze și să scape rapid de stres, într-o manieră extrem de plăcută. 

Cererea în căsătorie

Dacă sunteți împreună de ceva timp și te gândești să faceți pasul cel mare și să vă căsătoriți, atunci Ziua Femeii ar putea fi cel mai bun moment pentru a-ți lua inima în dinți și a o cere de soție. Adevărata provocare va fi să găsești inelul perfect pentru ea, care să se potrivească fidel stilului iubitei tale. Nu numai că ea va purta această bijuterie tot restul vieții, dar va fi piesa de rezistență pe care toată lumea va dori să o vadă, odată ce anunțați că v-ați logodit. Dacă nu știi cum să alegi inelul perfect, aceste sfaturi te pot ajuta să îți dai seama ce fel de inel preferă iubita ta și de ce trebuie să ții cont atunci când încerci să iei o decizie. 

O seară romantică în doi

Organizarea unei seri pe care să o petreceți împreună, la un restaurant elegant sau în intimitatea casei, la lumina lumânărilor poate fi o modalitate bună de a-ți impresiona partenera. Dacă te pricepi la gătit, surprinde-o cu o cină acasă, servită alături de o sticlă de vin roșu și un buchet de flori. Sau, dacă gătitul nu este punctul tău forte, rezervă o masă la un restaurant cochet și bucurați-vă împreună de câteva ore de liniște și relaxare. 

O excursie la care visează de mult

Dacă iubita ta adoră să călătorească, atunci planificarea unei excursii în doi într-o regiune pitorească din Europa, la o cabană izolată la munte sau biletele de avion spre o destinație exotică pot fi cadoul ideal pentru ea. Ai însă grijă să testezi terenul înainte și să afli părerea ei, precum și datele în care și-ar putea lua concediu, dacă este cazul. 

Cu cât îți cunoști mai bine iubita, cu atât îți va fi mai ușor să te hotărăști asupra unui cadou cu care să mergi la sigur și despre care să știi de la bun început că îi va plăcea. Un lucru la care ar trebui să fii atent este evitarea acelor cadouri impersonale, care nu se potrivesc cu stilul sau gusturile ei, precum și cadourile cu aspect ieftin, care o pot face să simtă că nu o prețuiești suficient. Dacă ești nesigur, cel mai bine este să alegi un cadou clasic, rafinat, care să nu se demodeze și cu care nu ai cum să dai greș. 

Sursa foto: Pixabay from Pexels

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.