Cele mai bune idei de cadouri de casă nouă

Foto: Pixabay

Cauți un cadou de casă nouă? Acest articol te va inspira să faci alegerea potrivită. Iată, deci, câteva idei pentru un dar de casă nouă.

Există câteva reguli pe care trebuie să le respecți atunci când alegi un cadou de casă nouă. Depinde, în primul rând, cui îi oferi acest cadou.

Dacă e vorba de un prieten vechi, poți alege un dar mai intim, însă dacă vrei să oferi un cadou de casă nouă unui coleg de serviciu, te sfătuim să optezi pentru ceva mai formal.

Un cadou de casă nouă poate fi orice, de la un obiect de mobilier, la o decorațiune, de la un aparat electrocasnic la un purificator de aer.

Marile orașe din România sunt extrem de poluate, iar purificatoarele și umidificatoarele de aer îndepărtează particulele, alergenii, gazele periculoase, bacteriile şi virusurile şi menţin niveluri optime de umiditate.

Când alegi un cadou de casă nouă contează mult și vârsta persoanei căreia i-l oferi. Pentru destinatarii tineri, un gadget modern este o alegere excelentă, în timp ce gazdele mai vârstnice apreciază mai mult modelele tradiționale.

Cadou de casă nouă. Necesități sau simboluri

Dacă destinatarul cadoului are copii mici, de exemplu, e important să eviți achiziționarea unor obiecte care pot deveni periculoase pentru aceștia.

Poți opta între un cadou practic, care va ușura viața destinatarului în noua locuință, sau un dar simbolic, care să îi amintească acestuia de relația pe care o aveți, dar și de momentul în care s-a mutat într-o casă nouă.

Încearcă să afli de ce au nevoie persoanele care vor primi cadoul. Poți discuta și cu ceilalți invitați la petrecerea de casă nouă, eventual să contribuiți împreună la un cadou mai scump, doar pentru a nu oferi același dar de mai multe ori.

Cadou de casă nouă. Idei de evitat

Evită să oferi drept cadou de casă nouă produse de îngrijire personală sau obiecte religioase. Nici animalele de companie nu sunt o idee prea bună.

Poți, în schimb, alege fără grijă obiecte pentru bucătărie. Un set de ustensile poate fi un cadou potrivit, mai ales dacă este și unul inedit.

Plantele pot fi oricând un cadou potrivit. Lemnoase sau cu flori, oferite în ghivece decorative din ceramică, metal, porțelan sau bambus, pot înfrumuseța și înveseli orice locuință.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.