Cele mai bune glume despre pictorialul semi-nud al Elenei Udrea

elena udrea însărcinată

Foto: libertatea.ro

După ce Elena Udrea însărcinată a apărut semi-nud pe coperta revistei „VIVA”, internetul a explodat în critici la adresa publicației care a ales să o prezinte pe fosta politiciană drept o viitoare mamă în exil, făcând totală abstracție de condamnarea definitivă pe care aceasta o are în țară.

Sute de internauți au adresat critici dure revistei „VIVA” deoarece în editorialul care a însoțit coperta nu au menționat că Elena Udrea este, de fapt, o fugară, care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție (luare de mită și abuz în serviciu), în dosarul „Gala Bute”.

Sentința, care a venit la începutul lunii iunie, a găsit-o pe Elena Udrea în Costa Rica, unde a primit statut de refugiat politic.

Reacția vehementă a mediului online, internauții acuzând revista „VIVA” că încearcă să îi „spele” imaginea Elenei Udrea, a determinat-o pe șefa de redacție a publicației, Dana Enache, să le ceară scuze cititorilor pentru folosirea inadecvată a cuvântului „exil” pe coperta revistei.

Ea a motivat publicarea imaginilor prin interesul publicului vizavi de sarcina Elenei Udrea, mulți crezând până acum că sarcina este o invenție a fostului ministrul al Turismului, care încearcă astfel să scape de justiția română.

Pe de altă parte, Dana Enache a recunoscut că niciun jurnalist al redacției „VIVA” nu a văzut-o pe Elena Udrea, și că pozele au fost trimise pe e-mail. Potrivit acesteia, fotografiile au fost analizate de trei experți în editare foto pentru a se asigura autenticitatea lor.

Alți internauți au dat frâu liber creativității și au creat o mulțime de glume pornind de la sarcina Elenei Udrea expusă pe prima pagină a revistei.

Iată cele mai bune glume despre pictorialul semi-nud al Elenei Udrea însărcinată:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Foto: libertatea.ro

7.

Foto: libertatea.ro


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version