Cele mai bune glume despre pictorialul semi-nud al Elenei Udrea

elena udrea însărcinată
Foto: libertatea.ro

După ce Elena Udrea însărcinată a apărut semi-nud pe coperta revistei „VIVA”, internetul a explodat în critici la adresa publicației care a ales să o prezinte pe fosta politiciană drept o viitoare mamă în exil, făcând totală abstracție de condamnarea definitivă pe care aceasta o are în țară.

Sute de internauți au adresat critici dure revistei „VIVA” deoarece în editorialul care a însoțit coperta nu au menționat că Elena Udrea este, de fapt, o fugară, care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție (luare de mită și abuz în serviciu), în dosarul „Gala Bute”.

Sentința, care a venit la începutul lunii iunie, a găsit-o pe Elena Udrea în Costa Rica, unde a primit statut de refugiat politic.

Reacția vehementă a mediului online, internauții acuzând revista „VIVA” că încearcă să îi „spele” imaginea Elenei Udrea, a determinat-o pe șefa de redacție a publicației, Dana Enache, să le ceară scuze cititorilor pentru folosirea inadecvată a cuvântului „exil” pe coperta revistei.

Ea a motivat publicarea imaginilor prin interesul publicului vizavi de sarcina Elenei Udrea, mulți crezând până acum că sarcina este o invenție a fostului ministrul al Turismului, care încearcă astfel să scape de justiția română.

Pe de altă parte, Dana Enache a recunoscut că niciun jurnalist al redacției „VIVA” nu a văzut-o pe Elena Udrea, și că pozele au fost trimise pe e-mail. Potrivit acesteia, fotografiile au fost analizate de trei experți în editare foto pentru a se asigura autenticitatea lor.

Alți internauți au dat frâu liber creativității și au creat o mulțime de glume pornind de la sarcina Elenei Udrea expusă pe prima pagină a revistei.

Iată cele mai bune glume despre pictorialul semi-nud al Elenei Udrea însărcinată:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

elena udrea însărcinată
Foto: libertatea.ro

7.

elena udrea însărcinată
Foto: libertatea.ro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.