Cele mai amuzante provocări ale familiilor cu copii mici


Familiile cu copii mici au parte de provocări în fiecare zi, iar cei care cred că viața lor este destul de monotonă se înșală amarnic.

Oboseala este primul lucru pe care îl urăsc cel mai mult părinții care au copii mici. Dezordinea, trezitul de mai multe ori în timpul nopții, mâzgălitul pe pereți sau isteriile de la cumpărături trec pe planul secund.

Danielle Guenther este o fotografă care a realizat un proiect inedit, în care a surprins cum decurge o zi din viața unor familii care are au bebeluși sau copii mici.

Instantaneele îi prezintă pe părinți cum adorm pe canapea, în timp ce copiii fac un adevărat dezastru în casă, dar și pe un tătic disperat care încearcă să ajungă la telefonul care sună și nu vrea să se miște prea mult pentru a nu-și trezi bebelușul.

Celebrele încercări de a ieși din camera copilului fără a se trezi, când abia a adormit, sunt prezentate de către fotografă într-o fotografie extrem de amuzantă, în care ieșirea din cameră devine o adevărată aventură, demnă de filmele cu agenți secreți.

Nici ieșirile la cumpărături și în oraș nu au fost uitate de către Danielle, care prezintă ceea ce pățesc mulți dintre părinți în viața reală.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.