Cele 7 accesorii importante care nu trebuie să-ți lipsească din birou

Cei care lucrează la birou trebuie să fie foarte atenți la câteva accesorii foarte importante. Iată care sunt acestea și de ce sunt atât de vitale:

Seifuri sau casete de valori. Banii, actele importante au diverse alte bunuri de valoare trebuie să stea într-un seif. Prețurile sunt foarte atractive, iar investiția e foarte importantă, mai ales că unele modele au caracteristici inclusiv antifoc. Puteți analiza o ofertă de astfel de produse la ACEST LINK.

Dulapuri metalice și clasificatoare. Bibliorafturile și caietele mecanice trebuie să stea în dulapuri speciale. Dacă nu vreți ca nimeni să vă umble în contracte și celelalte documente puteți alege chiar unul cu seif în interior. Astfel, toate actele dumneavoastră vor fi în în siguranță.

Cartușe compatimbile pentru imprimantă. Vă recomandăm cartușele compatibile. Au un preț scăzut și economisiți mai mult de 50% față de prețul cartușului original. Nu alterează calitatea imprimării și nici nu afectează imprimanta în vreun fel. În plus, la toate aceste cartușe aveți garanție. O ofertă la astfel de cartușe și mai multe detalii găsiți AICI.

Lampa de birou. Medicii spun că o lumină potrivită poate face diferența între ochi sănătoși și afecțiuni oculare. Nu e importantă doar cât de puternică este lumina monitorului, ci și lumina ambientală. O lumină prea puternică poate irita ochii în timp ce o lumină prea slabă îi poate solicita. Puteți regla acest aspect cu ajutorul unei lămpi de birou, pe care să o îndreptați spre spațiul de lucru.

Distrugătorul de documente. Este foarte important să nu aruncați la gunoi documente, CD-uri și diverse alte lucruri care ar putea ajunge pe mâna cui nu trebuie. Distrugeți-le cu ajutorul unor aparate speciale, care nu reprezintă o investiție foarte mare.

Hard-disk-uri externe. E cea mai bună modalitate de aface un back-up pentru datele importante de pe laptopul sau PC-ul de la birou. Alegeți un model care are și sistem de protejare pentru date.

Scaunul de birou. Medicii spun că trebuie să acordăm o foarte mare atenție poziției corpului la birou dacă nu vrem să avem probleme de săbătate pe termen lung. De exemplu, una dintre cele mai frecvente poziții la birou, cu capul înclinat în față către computer, cu umerii îndreptați în față, generează o formă curbată a coloanei și poate duce la afecțiunea numită cifoză. De aceea, scaunul de birou este foarte important.