Cel mai plăcut acordeon din lume

Se spune că este cel mai bun acordeon din lume. Cert este că majoritatea profesioniştilor care l-au folosit l-au desemnat drept cel mai plăcut dintre acordeoane.

Vorbim despre un nou instrument de la Roland, acordeonul FR-8X, caracterizat de o mişcare extrem de naturală a burdufului, oarecum revoluţionară pentru un acordeon digital.

Acordeonul de Roland are 120 de başi, iar tehnologia Advanced Physical Behaviour Modelling face posibilă redarea celor mai bune dintre sunetele clasice de acordeon.

Merită menţionată şi varietatea de tonuri a acestui acordeon, de la tonuri de pian la cele de instrumente cu coarde şi la tobe. În plus, acestor tonuri li se pot adăuga efecte digitale de mare efect.

Acordeonul este dotat şi cu un player audio. Acesta este capabil să redea, direct de pe USB, fişiere în format MP3 sau WAV. Setarea acordeonului poate fi verificată cu ajutorul unui ecran LCD de 2.4 inci.

Acordeonul poate fi folosit şi fără a fi conectat la o staţie de amplificare, având încorporate 2 difuzoare de câte 25W. Acordeonul e alimentat de un set de acumulatori de 24 V, 4500 mA.

Cel mai bun preţ pentru acordeon Roland l-am găsit pe musicandmore.ro. Garanţia produsului este de 3 ani de zile.

În această perioadă, magazinul are un concurs pentru iubitorii de muzică. Pe Facebook, este în derulare un concurs prin care se poate câştiga o  chitara acustică Soundsation Yosemite DN. Puteţi participa la concurs AICI.

Roland este un producător japonez de instrumente muzicale electronice, echipamente electronice şi software. Fondată în 1972, compania Roland este recunoscută la nivel mondial mai ales pentru calitatea claviaturilor sale.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.