Cea mai mare surpriză de până acum la Jocurile Olimpice de la Rio

Cel mai bun jucător de tenis al lumii, sârbul Novak Djokovici, a fost eliminat în primul tur al turneului olimpic de la Rio.

Djokovici, care țintea titlul olimpic în acest an, a pierdut în runda inaugurală în fața argentinianului Juan Martin del Potro, după două seturi încheiate la tie-break: 7-6 (4), 7-6 (2).

Del Potro, care a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, îl bătuse pe Djokovici și la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, în finala mică.

Sârbul, liderul incontestabil al tenisului mondial în ultimele sezoane, rămâne doar cu bronzul cucerit în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008.

„Este una dintre cele mai dure înfrângeri din viața mea și din cariera mea. Nu este ușor de digerat, mai ales acum, când rana este încă proaspătă”, a spus jucătorul sârb, care va continua la Rio 2016 în proba de dublu, alături de compatriotul său, Nenad Zimonjici.

Au pierdut și surorile Williams

Americancele Serena și Venus Williams, care câștigaseră aurul olimpic de trei ori, în 2000, 2008 și 2012, au fost și ele eliminate.

Este prima înfrângere a surorilor Williams la Jocurile Olimpice. Cehoaicele Barbora Strycova și Lucie Safarova, care nu câștigaseră niciun meci împreună la JO s-au impus în două seturi scurte, 6-3, 6-4.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: