Cea mai frumoasă surpriză, realizată cu ajutorul unor artiști


Fiecare aniversare este specială pentru o femeie, mai ales atunci când devine și mamă, iar majoritatea timpului și-o petrece împreună cu bebelușul ei, deoarece nu vrea să piardă niciun moment din creșterea lui.

Ernst Berlinerski a vrut ca soția sa, Agnes, să primească un cadou cu adevărat inedit de ziua ei, așa că a apelat la 24 de artiști de pe celebrul site reddit.com, care realizează diferite portrete într-o varietate de stiluri, pentru a-i face o surpriză.

Aceștia au primit din partea lui Ernst 40 de fotografii de familie ale lui Agnes împreună cu băiețelul lor Jacob, în vârstă de opt luni, din care au avut de ales.

Timp de două luni, artiștii au realizat portretele pe care le-au trimis apoi lui Ernst, iar el le-a ales pe cele mai frumoase. Cele mai multe dintre ele îi au în prim-plan pe Agnes și pe bebeluș, dar sunt și câteva în care tăticul este portretizat de către artiști.

Bărbatul a așezat toate portretele pe un perete, iar în ziua aniversării soției sale, i-a dezvăluit ce surpriză i-a pregătit în ultima perioadă și i-a filmat reacția. Agnes a fost foarte încântată de rezultat și de cât de bine au fost realizate unele portrete. Pe twentytwowords.com puteți vedea și alte fotografii interesante cu familia Berlinerski.
Ce părere aveți de această surpriză frumoasă?
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.