Cea mai frumoasă surpriză pentru o mamă singură, din partea fiului ei

Alex și mama lui Foto: Captură Youtube

Un tânăr, dezamăgit că mama sa nu își poate găsi fericirea în brațele unui bărbat, s-a gândit să îi facă o surpriză neașteptată.

Alex își dorește ca mama sa să fie fericită și și-a dat seama că cea care i-a dat viață nu a mai simțit iubirea de mult timp, așa că a filmat-o timp de un an și a realizat un filmuleț în care o laudă pe mama sa, pe care o cheamă Eva. Filmulețul se numește „În căutarea lui Adam” și a strâns în numai câteva zile aproape cinci milioane de vizualizări.

„Ceea ce urmează să vedeți este un proiect la care lucrez de mai bine de un an. Mama mea nu știa absolut nimic despre el…. până acum!” – este mesajul care apare la începutul clipului.

„Lumea în care trăim este un loc minunat. De fapt, acesta este locul meu preferat din tot universul. Nu am călătorit foarte mult, însă Marte nu pare a fi o planetă foarte prietenoasă, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Chiar dacă toți suntem unici și speciali în felul nostru, îmi place să cred că în esență suntem toți la fel… sau, cel puțin, în interiorul nostru toți ne dorim același lucru: să iubim și să fim iubiți. Și după aceste cuvinte frumoase, aș vrea să vă fac cunoștință cu mama mea.

În acest moment, probabil că vă întrebați despre ce este vorba în acest filmuleț. Pe scurt, mama mea este singură și merită un bărbat bun. În ultimii ani, a încercat să găsească dragostea și chiar a mers la câteva întâlniri care, din păcate, nu au decurs tocmai bine.

Așadar, ce tip de bărbat este potrivit pentru mama mea? Cred că ar fi vorba despre un bărbat căruia să îi placă lucrurile care ei îi plac. Ce îi place ei?

Mamei mele îi plac tenisul, înotul, natura, skiatul, yoga, să se relaxeze la soare, arta, berea, plimbările cu bicicleta, călătoriile, să se distreze, să danseze, să iasa în oraș cu cea mai bună prietenă a sa… și, cel mai important lucru, să aibă grijă de sora sa, de mama sa… și de toată familia”, și-a descris Alex mama în filmulețul în care speră ca cineva să se potrivească foarte bine cu Eva și să vrea să o cunoască.
Recomandările editorilor GreatNews:

Ochii sunt oglinda sufletului. Oamenii de știință susțin că zicala ar putea fi adevărată

Vânează pe uscat și trăiește în copaci. Povestea celui mai ciudat pește de pe Pământ

O veveriță și o umbreluță. Imaginile care fac înconjurul lumii

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.