Ce zboruri vor fi pe primul aeroport construit de la zero în România după 50 de ani

FOTO: Aeroportul Internațional Brașov/Facebook
FOTO: Aeroportul Internațional Brașov/Facebook

După deschiderea Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav, vor fi programate trei zboruri săptămânale spre destinații de vacanță. Acest aeroport este singurul construit de la zero, în România, în ultimii 50 de ani.

De pe 16 iunie 2023, în fiecare vineri, de la ora 15:30, o cursă charter va decola din Brașov spre Antalya. Sâmbăta, începând cu 17 iunie, va fi un zbor de la ora 17:50. Zborurile de întoarcere sunt programate vinerea, de la ora 12:45, cu aterizare în Brașov două ore mai târziu și sâmbăta, de la 15:00, cu sosire la 16:50.

Lunea va fi un zbor spre insula Creta. Avionul este programat pentru ora 15:35, iar aterizarea la Heraklion este la 17:40. Înapoi, spre Brașov, va fi un zbor, tot lunea, de la 12:45. Din octombrie ar urma să fie un zbor săptămânal și spre stațiunea egipteană Hurgada.

Alin Burcea, reprezentantul agenției de turism Paralela 45, spune că sunt deja rezervate zborurile de la Brașov spre Antalya în proporție de 35%, iar cele spre Creta au ajuns la 20%.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.