Ce spune PSD despre schimbarea lui Raed Arafat

raed arafat
Foto: Facebook

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că schimbarea lui Raed Arafat din funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ar putea face Guvernul Orban.

„Este cred că una dintre cele mai mari greșeli pe care actualul Guvern ar putea să o facă. Sunt oameni care nu au agendă publică, au agendă personală și cred că acest lucru se ascunde în schimbarea domnului Arafat. Domnul Arafat este unul dintre oamenii care au demonstrat și au realizat multe lucruri. Când nu muncești și nu faci nimic nu greșești niciodată”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Raed Arafat a declarat zilele trecute, la Antena 3, că nu-și dă demisia. „Nu sunt lipit de scaun, dar nu demisionez. Dacă sunt demis, e dreptul oricui să facă asta, să mă demită dacă vor. Ce consider după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă este că atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt, de foarte mult, cu mesaje prestabilite.

Mesaje coordonate precum „de prea mult timp este, a îmbătrânit, să vină tinerii” sau „a făcut ceva bun, a făcut SMURD-ul, dar acum nu mai știe, trebuie să plece” au fost mesaje prin social media. Apoi s-au intensificat după apariția faimosului film înainte de comemorarea de la Colectiv, pe care cineva l-a avut și l-a dat abia atunci. Eu trebuie să clarific ceva: nu conduc IGSU. Eu coordonez DSU. IGSU este condus de un general, care îl comandă”, a spus Raed Arafat, duminică seara, la Antena 3.

Arafat a mai spus că va ieși să răspundă dacă va mai fi atacat. „O să ies să răspund. Dacă voi fi dat afară, tot o să ies să răspund. Am spus că plec, dar nu plec peste o zi. Și dacă plec, o să răspund la ce se face”, a mai spus Raed Arafat.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.