Ce spune Ponta despre o colaborare cu PSD

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține, vorbind despre o eventuală colaborare cu PSD sau la reîntoarcerea în partid, că el și colegii săi nu vor să se facă „frați” cu hoți și incompetenți ca să primească „un pic de ciolan”.

„Ah-nici nu vă închipuiți ce bine ne simțim când spunem NU!!! Noi suntem ProRomânia și suntem foarte mulțumiți cu asta! Chiar suntem ALTFEL și rămânem așa! Noi de la ProRomânia suntem oameni liberi, chiar NU suntem de vânzare ca alții! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminică la vot și facem marți invers!

Chiar nu ne facem iar „frați” cu hoți și incompetenți ca să primim și noi un pic de „ciolan”! Chiar am înțeles ce au vrut să spună oamenii prin votul din 26 Mai și nu îi sfidăm și nici nu încercăm să îi prostim! Chiar am înțeles că problema României nu era omul Liviu Dragnea, ci „Sistemul Liviu Dragnea” și toți acum vor să rămână în „Sistemul LD” după ce au scapat rapid de om!”, scrie Ponta pe Facebook.

Ponta mai spune că în PSD sunt mulți care promovează teoria că dacă a plecat Dragnea, „ei sunt toți curați, frumoși și deștepți, doar Dictatorul era rău!”. „Mă uit la ce fac unii lideri PSD acum și revăd scenele de la și după CPEX al PCR din 1989! Cred că au uitat ce s-a întamplat după 1989 și cum au terminat oamenii aceia!”, mai spune Ponta.

Liderul Pro România mai spune că a primit un mesaj de la români în 2014-2015 și vrea să arate că l-a înțeles. „Am muncit și suferit atât timp ca să dovedesc că m-am schimbat în bine – există ceva pe lume care să mă facă să refacă să revin în „mlaștină”?! NU! Echipa ProRomânia merge mai departe pe un drum pe care l-am ales, foarte dificil, dar este drumul corect! Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care nu își vând sufletul pentru bani, funcții și avantaje meschine!”, conchide șeful Pro România.

Mai mulți lideri au declarat încă de luni că ar urma să propună o alianță cu formațiunea lui Victor Ponta, în care se află foarte mulți foști lideri PSD, îndepărtați de Liviu Dragnea din partid.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.