Ce spune fiul lui Ion Caramitru despre incidentul cu Valentin Dragnea

Ștefan Caramitru este chitarist într-o trupă rock FOTO: Wowbiz.ro
Ștefan Caramitru este chitarist într-o trupă rock FOTO: Wowbiz.ro

Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis presei un comunicat în care prezintă versiunea sa în cazul incidentului cu fiul și nora președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Acesta spune că locuiește pe aceeași stradă cu familia Dragnea, însă nu se cunosc.

„Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer).

Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină.

În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care domnul Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului.

Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni”, precizează Ștefan Caramitru.

Acesta a mai spus că a reacționat „în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei”.

„După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea.

Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere”, a adăugat fiul actorului Ion Caramitru.

Ștefan Caramitru este unul dintre cei trei băieți ai actorului Ion Caramitru. Este chitarist și cântă într-o trupă rock.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.