Ce spune familia româncei sechestrate 10 ani în Italia

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Oamenii legii din Italia au dat noi amănunte despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani.

„Nu exista electricitate, stăteau în beznă. Ușa era închisă cu cheia și legată cu un lanț. Femeia a fost găsită într-un colț, acoperită cu o pătură. Alături era fetița de trei ani care dormea.

Pentru a se spăla foloseau niște sticle, iar bărbatul aduce apă de la un izvor, pe care o încălzea la un aragaz de camping. Avea semne pe tot corpul, cea mai gravă era la cap. Ea a spus că rana a fost cusută de bărbat, pentru că îi interzicea să meargă la medic.

Nu a dus-o niciodată la un ginecolog, nici măcar în perioada sarcinii, nici pe copii”, a declarat căpitanul de poliție Pietro Tribuzio, la televiziunea italiană TG24.

Tânăra este din comuna Cerchezu, din județul Constanța. Potrivit jurnaliștilor de la Digi24, familia ei a căutat-o, însă nu a depus niciodată o plângere oficială la poliție.

Iubitul mamei ar fi fost în Italia să o caute, însă carabinierii i-ar fi spus că numele nu le spune nimic. Zilele trecute, când polițiștii au intrat în curtea familiei să-i dea vestea că a fostă găsită fata, mama și mătușa ei au izbucnit în lacrimi. „Nici nu mai speram că mai trăia. N-am mai știut nimic de ea nimic”, a spus mătușa tinerei.

Anchetatorii au descoperit-o pe tânăra din România zilele trecute și spun că a fost abuzată sexual de nenumărate ori. Cei doi copii sunt rezultatul violurilor. Coșmarul a început când româncă avea doar 19 ani. A ajuns în Lamezia să lucreze la o familie de italieni ca îngrijitoare. După ce a murit bătrâna, fiul acesteia a început să-și facă un plan diabolic.

Cei doi copii au fost obligați să trăiască în aceleași condiții ca mama lor, într-o pivniță, în spatele unei uși legate cu lanțuri, fără apă, electricitate, printre șobolani. Patul era improvizat din mai multe cartoane.

Polițiștilor le-a atras atenția băiatul cel mare, care era în mașină cu italianul în vârstă de 50 de ani în timpul unui control de rutină. Acesta era murdar și cu hainele rupte. Carabinierii au cerut să stea de vorbă cu mama băiatului și așa au ajuns la pivnița în care trăia aceasta de 10 ani.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.