Ce spune CTP la plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni: „Președintele României este înlocuit de un interimar. Oare? Nu e, de fapt, invers?”

Foto: Facebook / www.presidency.ro

Într-un text intitulat „Președintele interimar și președintele”, publicat pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că președintele Klaus Iohannis a lăsat în urma lui o Românie „năpădită de neoceaușiști, antieuropeni amenințători, demagogi folositori Kremlinului: Georgescu, Simion, Șoșoacă, Ponta, POT.”

„Astăzi, la ora 12, președintele României este înlocuit cu un președinte interimar. Oare? Nu e, de fapt, invers? Klaus Iohannis a fost, vreme de 10 ani, președinte interimar al României. Ce se așteaptă de la un interimar? Să lase lucrurile așa cum le-a găsit. Este ceea ce a făcut Iohannis.

În 2014, Ponta și șleahta lui, Dragnea, S. Ghiță & comp. erau un protogeorgescu. Românoși, neoceaușiști, amenințători, antieuropeni, Ponta fiind și prochinez declarat, se pregăteau să ia în stăpânire România pentru a scoate Europa din ea. Ceea ce Dragnea va fi și încercat în 2016-2019. Atunci, românii i-au încredințat lui Iohannis speranța de a-i opri pe răufăcători. După 10 ani, Iohannis lasă România năpădită de neoceaușiști, antieuropeni amenințători, demagogi folositori Kremlinului: Georgescu, Simion, Șoșoacă, Ponta, POT. Suntem de unde am plecat.

Iată de ce astăzi se poate spune că eliberează postul președintele interimar Iohannis. Și vine dl Bolojan, care sper să fie, în lunile crunte ce urmează, președinte al acestei țări în toată puterea cuvântului. Rezultatul alegerilor din mai, soarta României, depind de cum va ști Ilie Bolojan să nu lase lucrurile cum sunt acum”, a scris ziaristul pe contul său de Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.