Ce spune bărbatul care a atacat o femeie la lift

FOTO: Alba24.ro
FOTO: Alba24.ro

Principalul suspect în cazul atacului de la lift, care s-a întâmplat luni seara, într-un bloc din Alba Iulia, se numește Nicolae Drăgoi. Acesta a fost adus la sediul poliției pentru audieri și este acuzat că a lovit cu brutalitate o tânără care aștepta liftul și i-a furat portofelul și telefonul mobil.

După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. La intrarea în secție a negat că ar fi vorba despre el.

„Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici să mi se aducă la cunoștință să vedem despre ce este vorba”, a declarat acesta, potrivit Alba24.

Acesta a ieșit din penitenciar de două luni și a fost condamnat în trecut pentru fapte de tâlhărie și o tentativă de viol. A fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu. Legea promovată de PSD-ALDE acordă reduceri de pedepse pentru cei care stau în condiții necorespunzătoare în penitenciare.

În jur de 11.000 de deținuți au ieșit din penitenciare în primele 10 luni ale acestui an. Dintre aceștia, peste 9.000 au beneficiat de prevederile legii promovate de PSD și ALDE privind recursul compensatoriu, arată datele Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Au ieșit din închisori nu doar cei condamnați pentru infracțiuni mărunte, precum furturi, favorizarea făptuitorului sau conducere fără permis, ci și condamnați pentru tâlhărie, trafic de persoane, tentativă de viol, pedofilie și chiar omor.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.