Ce spune ambasadorul Coreei de Sud în România după o vizită pe Transfăgărășan

Foto: Kap-soo Rim / Facebook

Kap-soo Rim, ambasadorul Coreei de Sud în România, s-a declarat încântat de țara noastră, după ce a făcut o excursie pe Transfăgărășan.

„Am făcut o scurtă călătorie pe Transfăgărășan. Priveliștea uluitoare mi-a limpezit mintea. România este o țară atât de binecuvântată. Sper că mulți turiști coreeni îmi pot împărtăși sentimentul de uluire.

Apropo, am stat în România în această vară, petrecându-mi timpul și cheltuindu-mi banii în România și experimentând frumusețile României”, a scris ambasadorul pe pagina sa oficială de Facebook.

Foto: Kap-soo Rim / Facebook
Foto: Kap-soo Rim / Facebook

În timpul călătoriei pe Transfăgărășan el a vizitat și Barajul de la Vidraru, precum și Lacul Bâlea, și a văzut mai mulți urși pe marginea șoselei.

Internauții români au apreciat postarea ambasadorului. „S-au bucurat urșii de o mașină sud-coreeană adevărată? Mă bucur pentru frumusețea pe care țara mea le-o oferă prietenilor săi din întreaga lume”, a comentat o utilizatoare din România a rețelei de socializare.

„Oh, [urșii – n.r.] au fost o surpriză frumoasă. Am explorat multe locuri din România, minunății și locuri cu o natură cu adevărat uimitoare. Este o țară cu adevărat binecuvântată”, a răspuns Kap-soo Rim.

Foto: Kap-soo Rim / Facebook
Foto: Kap-soo Rim / Facebook
Foto: Kap-soo Rim / Facebook

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: