Ce servicii iti poate oferi numai un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici?

Foto: Pixabay

Atunci cand te deranjeaza o carie sau simti ca unul sau mai multi dinti au devenit mai sensibili, cea mai la indemana solutie este sa cauti un cabinet stomatologic in apropierea locuintei sau a serviciului, astfel incat sa poti rezolva rapid mica problema aparuta.

Din pacate, in cadrul unui cabinet stomatologic “de cartier” nu vei avea niciodata siguranta rezolvarii corecte si complete a problemei, una din cauzele cele mai comune ale problemelor dentare avansate fiind serviciile stomatologice de slaba calitate.

Daca vrei sa te asiguri ca situatia va fi rezolvata ideal, cea mai buna solutie este sa apelezi la un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici de profil, fiindca acolo vei beneficia de cei mai buni specialisti si cea mai performanta tehnologie din domeniu. Astfel, vei avea acces la cele mai noi solutii si materiale, precum si la cea mai performanta aparatura din domeniul stomatologiei. Pe langa aceste beneficii, iata cateva servicii pe care le ofera numai un cabinet stomatologic dintr-o clinica de specialitate:

Aparat dentar

Clasicul cabinet din cartier nu va avea un specialist in ortodontie, astfel incat aparatul dentar potrivit va putea fi recomandat numai daca vizitezi o clinica. Avand acces la o echipa interdisciplinara, vei putea beneficia de un tratament cu aparat dentar in urma unei consultatii de specialitate, iar medicul stomatolog va oferi solutia corecta in functie de complexitatea situatiei, distanta de deplasare a dintilor si varsta pe care o ai. In urma evaluarii, medicul ortodont va putea recomanda un aparat dentar metalic, ceramic, din safir, invizibil, mobil sau autoligaturant, optiuni la care ai acces intr-un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici.

Implant dentar Fast and Fixed

Un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici care ofera servicii de implantologie iti poate oferi o solutie inovatoare de implantare a mai multor dinti intr-o singura zi, sistem revolutionar in domeniul stomatologiei. In trecut, adaugarea unei punti dentare era posibila numai dupa perioada de osteointegrare a implantelor (3-4 luni), insa acest sistem permite construirea unei punti chiar in ziua interventiei, oferind un nou zambet dupa numai cateva ore de la implantare.

Chirurgie orala

Multe probleme dentare avansate necesita solutii la care ai acces numai intr-un cabinet stomatologic din cadrul unei clinici, acesta fiind si cazul interventiilor chirurgicale. Astfel, orice tip de chirurgie orala, inclusiv chirurgia plastica gingivala sau regularizarea crestelor alveolare, poate fi disponibila numai intr-o clinica de specialitate.

Servicii de estetica dentara

Pe langa repararea si mentinerea sanatatii danturii, un cabinet stomatologic dintr-o clinica specializata iti va oferi si multiple servicii de cosmetica dentara de inalta calitate. printre acestea numarandu-se  solutii moderne de detartraj, proceduri eficiente de albire a dintilor si fatete dentare care iti vor oferi un zambet “de Hollywood”.

Daca vrei sa pasesti intr-un cabinet stomatologic ultramodern, impecabil din toate punctele de vedere, vino la clinica stomatologica Dental Excellence. Aici vei avea acces la cele mai performante tehnologii si la o echipa interdisciplinara de specialisti cu experienta in toate amanuntele stomatologiei, astfel incat te vei putea bucura de cel mai bun tratament, indiferent de gradul de complexitate al problemei pe care vrei sa o rezolvi.    

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.