Angajări la Ryanair. Ce salariu are un însoțitor de zbor

FOTO: fak1911/Pixabay.com
FOTO: fak1911/Pixabay.com

În această perioadă, compania aeriană Ryanair este în căutare de personal de zbor. Sunt mulți cei care se întreabă ce salariu are un însoțitor de zbor. Potrivit anunțului de angajare, „această poziție permanentă oferă un salariu de bază competitiv, precum și o indeminizație generoasă de bun venit și o nouă primă de productivitate pentru membrii personalului care excelează în acest rol dinamic, distractiv și plin de provocări”. Prima de instalare este de 1.200 de euro.

„Noile noastre poziții din cadrul echipajului de zbor oferă oportunități de promovare adevărate pentru membrii ambițioși ai echipajului care doresc să progreseze alături de brandul Ryanair în timp ce explorează destinațiile favorite din Europa, fac cunoștință cu noi culturi în zilele libere și întâlnesc oameni interesanți în fiecare zi, asigurând, în tot acest timp, clienților noștri o experiență de călătorie excelentă”, se mai precizează în anunțul de angajare al celor de la Ryanair. Detalii suplimentare găsiți LA ACEST LINK.

Printre beneficii se numără posibilitatea de a primi atestat certificat AESA, pe care îl puteți utiliza pe toată durata carierei. De asemenea, contractul este garantat pentru o perioadă de trei ani, în urma finalizării unui curs de formare. Angajații Ryanair au și tarife reduse la călătorii. Programul de lucru este flexibil, cu 5 zile de muncă și 3 zile libere.

Ce salariu are un însoțitor de zbor, ce condiții trebuie îndeplinite

Cei care doresc să se angajeze pe un post de însoțitor de zbor trebuie să aibă pașaport UE, și înălțimea între 157 și 188 cm. De asemenea, printre aptitudinile dorite se numără și „plăcerea în a interacționa cu oamenii și capacitatea de a furniza servicii excelente clienților”.

Preselecțiile vor avea loc în mai multe orașe mari din țară. Cei interesați de un post la Ryanair pot merge la interviuri în orașele: București (14 februarie), Iași (15 februarie), Cluj-Napoca (21 februarie) și Timișoara (31 ianuarie). Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK. 

Potrivit vreausafiustewardesa.ro, în funcție de experiența profesională și tipurile de avion pentru care deține certificare, un însoțitor de bord poate ajunge, la un moment dat, și la un salariu de 4.000 de euro. Salariile diferă de la operator la operator și de la o țară la alta.

FOTO: fak1911/Pixabay.com