Ce salarii sunt la Mega Image. Lista veniturilor: de la cei cu 15 ani de experiență la începători

ce salarii sunt la mega image
Foto: bitwindoors.ro

Dacă sunteți curioși ce salarii sunt la Mega Image, în acest articol veți găsi lista veniturilor obținute de angajații acestui lanț comercial.

În cazul în care sunteți interesat de un loc de muncă la Mega Image, aici puteți găsi mai multe informații și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Mega Image

Coform infomațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, în februarie 2018, un lucrător comercial angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 1.290 de lei, plus un bonus de 450 de lei pe lună și tichete de masă de 24 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.600 de lei și tichete de masă în valoare totală de 228 de lei pe lună.

Un vânzător de mezeluri angajat în Corbeanca, ce avea o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.900 de lei, plus un bonus de 500 de lei pe lună. La acest venit se adăugau tichete de masă de 220 de lei pe lună și un bonus anual de stoc în valoare de 300 de lei.

Ce salarii sunt la Mega Image, de la casier la șef de departament

Un șef de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 1.350 de lei pe lună plus un bonus de 79 de lei pe lună. La aceste venituri se adăugau tichete de masă în valoare de 235 de lei pe lună și bonusuri de 500 de lei pe an (bonusul anul era cel pe inventarul general – dacă ieșea bine).

Ce salarii sunt la Mega Image București

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București în august 2017, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Ce salarii sunt la Mega Image – veniturile începătorilor

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un alt casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar de 1.500 de lei net.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București în anul 2017, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2017 un salariu net de 1.200 de lei.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.570 de lei, plus un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă în valoare totală de 227 de lei pe lună.

Ce salarii sunt la Mega Image și pe ce posturi se fac angajări

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.300 de lei și tichete de masă de 200 de lei pe lună.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

În această perioadă, lanțul de supermarketuri Mega Image face angajări mai multe orașe din România, pe poziții foarte diverse: lucrător comercial, casier, consilier clienți, inspector resurse umane, coordonator securitate, operator calculator, șef departament, vânzători panificație / mezeluri, manager etc.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Mega Image și puteți aplica.

Locuri de muncă la Auchan. Val uriaș de angajări: peste 500 de joburi. Ce salarii oferă francezii

Dacă acest articol despre ce salarii sunt la Mega Image vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.