Ce salarii sunt la Lidl. Care e venitul unui vânzător și cât ia un director

FOTO: DoulosBen/Wikimedia Commons
FOTO: DoulosBen/Wikimedia Commons

Cei care se întreabă ce salarii sunt la Lidl trebuie să știe că începând din primăvară, lanțul de magazine a anunțat o creștere a veniturilor pentru angajați. Cel mai mic venit net este de 1.485 de lei pe lună. La acest salariu se adaugă și tichete de masă în valoare medie lunară de 315 lei pentru fiecare angajat.

Lidl a mai decis și ca toți angajații să primească tichete de masă, care se dădeau până acum doar lucrătorilor comerciali și comisionarilor din depozite.

Ce salarii sunt la Lidl pentru vânzători? Retailerul german spune că un vânzător va câștiga în medie în jur de 3.000 de lei brut, iar un comsionar va avea pe fluturaș în jur de 3.300 de lei. În al treilea an de muncă, un vânzător Lidl va avea un salariu brut de 3.542 de lei, iar un comisionar va câștiga 3.792 de lei brut.

Începând cu acest an, toți angajații Lidl vor avea asigurări de viață, pe lângă asigurarea medicală privată de până acum. De asemenea, membrii familiilor lor pot beneficia de oferte avantajoase la o gamă largă de servicii medicale. Reprezentanții Lidl spun că anual crează în România aproximativ 500 de locuri de muncă.

Oficialii Lidl mai spun că angajații lor primesc câte două zile libere, atât de Crăciun, cât și de Paște. Fiecare minut lucrat suplimentar peste program se plătește.

Ce salarii sunt la Lidl pentru un manager de magazin? Cele mai multe poziții de conducere din cadrul Lidl sunt ocupate prin promovări din interiorul companiei, spun oficialii lanțului german.

Toți vânzătorii au șansa de a ajunge la un moment dat în funcția de manager de magazin. Pentru o astfel de poziție se oferă un salariu mediu de 8.825 de lei brut plus celelalte servicii. De asemenea, se oferă și o mașină de serviciu.

Lanțul de magazine Lidl este prezent în 27 de țări din Europa și are peste 10.000 de magazine și peste 170.000 de angajați.

Ce salarii sunt la Lidl și ce oferte de muncă este în prezent

În această perioadă sunt mai multe locuri de muncă la Lidl. De exemplu, se caută vânzători pentru mai multe magazine din țară. Ce faci ca vânzător la Lidl? „Te vei asigura că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu, vei încasa, vei aranja marfa la raft, te vei asigura că magazinul este curat, atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor”, se arată în anunțul de angajare.

De la cei interesați de acest job se așteaptă să fie amabili, „orientați către client, să le placă să lucreze în echipă, să dea dovadă de implicare și să fie flexibili, să fie punctuali și rezistenți la stres, iar studiile să fie finalizate”. De asemenea, experiența în domeniu constituie un avantaj.

Întreaga listă de locuri de muncă Lidl le găsiți – LA ACEST LINK.

Un manager de magazin va fi responsabil de imaginea magazinului, se va implica în dezvoltarea echipei din subordine, o va coordona și motiva. Managerul se va ocupa de comenzile din magazin și de gestiunea mărfii, va avea în responsabilitate și cifrele de inventar și va ține gestiunea mijloacelor de plată.

Întreaga listă de locuri de muncă Lidl le găsiți – LA ACEST LINK.