Ce salarii sunt la Kaufland și ce posturi sunt disponibile

Ce salarii sunt la Kaufland
Ce salarii sunt la Kaufland

Sunt mulți cei care se întreabă ce salarii sunt la Kaufland, cel mai mare angajator privat din România. Zilele trecute, reprezentanții lanțului de magazine au anunțat că lucrătorii comerciali din magazine vor avea salariul crescut la 2.800 de lei brut pe lună. În această sumă sunt incluse și tichetele de masă, dar și bonurile cadou, care se oferă de Pași și de Crăciun.

Creșterile salariale vor intra în vigoare începând cu luna martie a anului viitor. De asemenea, cei care se întreabă ce salarii sunt la Kaufland mai trebuie să știe că sunt lucrători comerciali care pot avea și peste 6.500 de lei brut pe lună, cu sporuri și tichete de masă incluse.

„Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susținere atât pe plan profesional, cât și personal, să creăm un mediu de lucru sănătos și productiv. Tocmai de aceea actualizăm periodic pachetele salariale și beneficiile pe care le oferim și încercăm să le adaptăm nevoilor reale pe care angajații noștri le au”, a transmis CEO Kaufland România, Marco Hössl.

Reprezentanții Kaufland mai transmit că angajații primesc mai multe beneficii, printre care: tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, ajutoare în bani și zile libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discount-uri la diverse servicii (vacanțe, săli de sport, terapii antifumat, cursuri de nutriție etc).

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa. Are peste 1.250 de magazine în șapte țări. În România sunt 116 magazine. Rețeaua de magazine din România a primit, de la organizația Top Employers Institute din Olanda, titlul de Angajator de Top în România, pentru al doilea an consecutiv.

Ce salarii sunt la Kaufland și ce locuri de muncă disponibile

În această perioadă sunt mai multe locuri disponibile la Kaufland. De exemplu, se caută inspector prețuri. Pentru acestă loc de muncă la Kaufland e nevoie de studii medii, „orientare către client și o ținută profesională ireproșabilă, cunoștințe operare calculator, disponibilitate pentru muncă de teren”.

Cel care se angajează ca inspector prețuri Kaufland trebuie să colecteze prețurile de la concurență pentru articolele definite prin sistem sau să monitorizeze și să comunice toate modificările concurențiale din oraș.

Mai multe detalii despre ce salarii sunt la Kaufland și locuri de muncă găsiți LA ACEST LINK.  

Ce salarii sunt la Kaufland. Locuri de muncă și pentru studenți

De asemenea, sunt locuri de muncă la Kaufland și pentru studenți sau pentru cei care vor să lucreze cu jumătate de normă.

„Printre sarcinile tale ca şi lucrător comercial se pot numara: recepția, depozitarea și manipularea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, servirea amabilă și orientată către client la vitrina asistată, grill și casele de marcat”, se precizează în anunțul de angajare.

Se cer studii medii, disponibilitate pentru program de lucru flexibil, „amabilitate, spirit de echipă, responsabilitate și disciplină”, „orientare către client și o ținută profesională ireproșablă”.

Mai multe detalii despre ce salarii sunt la Kaufland și locuri de muncă găsiți LA ACEST LINK.