Ce salarii câștigă românii care lucrează în Germania, în restaurante sau în construcții

FOTO: LuckyLife11/Pixabay.com
FOTO: LuckyLife11/Pixabay.com

Mai multe companii din Germania caută angajați în România. Iată câteva dintre cele mai atractive locuri de muncă din mai multe domenii de activitate.

O firmă oferă salarii de peste 2.100 de euro pe lună pentru cei care vor să lucreze în Germania ca instalatori, electricieni, zugravi-faianțari, rigipsari sau în amenajări interioare. Printre altele, se cer „capacitate de lucru în echipă, atenție la detalii, spirit de inițiativă, auto-organizare, seriozitate și punctualitate”.

Se oferă cazare gratuită, transport, asigurare privată de sănătate, iar în perioada lucrată în Germania se poate obține alocația pentru copii de 190 de euro în fiecare lună. Detalii despre aceste locuri de muncă în construcții găsiți – AICI.
Cei care vor să se angajeze în restaurante și în industria hotelieră, pot câștiga între 1.000 și 1.500 de euro. Mai multe detalii și despre locurile de muncă din aceste domeniu în Germania găsiți – AICI.
Dacă aveți cunoștințe de mecanică de instalații sanitare, termice și de climatizare vă puteți angaja la o altă firmă din Germania. Se oferă și o primă de 2.000 de euro. Potrivit anunțului, echipa se angajează să ofere consiliere și îndrumare profesională chiar și în afara programului de lucru al biroului. Mai multe detalii despre salariu și alte cerințe găsiți – AICI.
De asemenea, există locuri de muncă și pentru zugravi. Domeniul de responsabilități cuprinde lucrări de șlefuir în interior și exterior, lucrări de tapetare, lucrări de vopsire, tratarea cu grund, lucrări de șpăcluire, lucrări de tencuire, realizarea de izolații termice sau lucrări de montare a pardoselilor. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – AICI.
Tot în Germania se caută și îngirjitori pentru persoane vârstnice. Prima este de 1.000 de euro, iar mai multe detalii despre salariu și cerințe găsiți – LA ACEST LINK.
FOTO: LuckyLife11/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.