Ce rată plătești pentru un apartament cu 3 camere în București

apartament cu 3 camere
Apartament cu 3 camere

În București, prețurile pentru un apartament nou cu 3 camere variază între 50.000 și 100.000 de euro. Dincolo de dotări și de suprafața utilă a apartamentelor, diferența de preț este dată de zona în care se află apartamentele respective.

Apartamentele cu 3 camere sunt ideale pentru un cuplu care își dorește să-și întemeieze o familie sau pentru o familie cu mai mulți copii.

Iată ce rată ar avea de plătit cei interesați de un credit imobiliar / ipotecar cu dobândă fixă, obținut de la una dintre cele mai mari bănci din România.

De exemplu, pentru acest apartament cu 3 camere din nordul Bucureștiului, amenajat modern, o persoană plătește o rată lunară de 2.131 de lei. Apartamentul are o suprafață totală de 124 de m², o suprafață utilă de 89 de m² și se află într-un bloc cu 24 de etaje.

Apartamentul are 3 camere, două băi, o bucătărie și un balcon mare.

Apartamentul se află într-un ansamblu rezidențial nou alcătuit din 9 blocuri, cu pază permanentă, acces controlat, spații verzi, grădini interioare, loc de joacă pentru copii, supermarket și clinică medicală.

Creditul se plătește în rate lunare egale, pe o perioadă de 360 de luni (30 de ani).

apartament cu 3 camere
Apartament cu 3 camere

Pentru un apartament cu 3 camere din estul Bucureștiului, proprietarul plătește o rată lunară de 1.503 lei. Prețul apartamentului se acoperă în rate lunare egale, plătite pe o perioadă de 30 de ani.

Apartamentul are 70 de m², se află la parter, și face parte dintr-un bloc construit după 2000.

Pentru un apartament mai scump (95.000 de euro), situat pe centura de nord a Bucureștiului, rata lunară pe care proprietarul o are de plătit este 2.618 lei. Apartamentul face parte dintr-un complex rezidențial construit în anul 2009 și are 120 de m².

Apartamentul este alcătuit din living, bucătărie, două dormitoare, doua băi și balcon.