Ce produse merită să cumperi online în această perioadă

foto: pixabay.com
foto: pixabay.com

În ultima perioadă, cumpărăturile online au explodat, iar unele dintre oferte chiar merită studiate mai atent pentru că sunt foarte avantajoase.

În acest an, cele mai multe cumpărături s-au mutat în domeniul online pentru a evita pe cât mai mult posibil contactul uman și expunerea la orice fel de interacțiune. Acest lucru a adus și la generarea unor oferte noi și foarte interesante asupra cărora merită să aruncăm o privire. Am realizat și noi o selecție a celor mai interesante oferte disponibile.

Cărți

La capitolul cărți, magazinele online au stat dintotdeauna destul de bine însă în această perioadă datorită cererii mari au scăzut și prețurile și au apărut tot felul de oferte avantajoase cu reduceri semnificative.

Găsiți o mulțime de titluri foarte interesante la prețuri bune iar printre cele mai populare titluri comercializate în această perioadă se numără și cartea „Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson, dar și Delia Owens cu „Acolo unde cântă racii”, precum și „Pacienta tăcută” de Alex Michaelides. Găsiți mai multe titluri aici.

Cosmetice

La capitolul cosmetice ofertele au devenit și ele tot mai interesante, în special în mediul online deoarece multe dintre magazine au fost închise o perioadă bună de timp. La acest capitol, pe lângă cosmeticele de îngrijire personală care au prețuri bune, găsiți o gamă largă de produse de dezinfectare care au devenit atât de căutate în ultima vreme.

Dacă în general cosmeticele înregistrează o scădere procentuală de 20-30% în această perioadă, la capitolul produse dezinfectante, acestea au avut o ușoară creștere de preț însă lucrurile tind să revină la normal în următoarele săptămâni.

Jucării și jocuri pentru cei mici

La mare căutare  sunt în această perioadă jucăriile și jocurile destinate celor mici deoarece se apropie ziua lor și cei mai mulți părinți se îngrijesc să le ofere cele mai interesante, creative dar și educative jucării.

Prețurile nu sunt deloc mari și se înregistrează tot felul de oferte și promoții destinate în special acestei zile. Găsiți de la celebrele jocuri de tip board, cum ar fi „Nu te supăra, frate” sau Monopoly ori Piticot, până la puzzle-uri, piese Lego sau mașinuțe.

Home deco

Nu în ultimul rând, o categorie mai puțin populară, dar cu ofertele cele mai avantajoase în mediul online, este cea pentru home deco. O mulțime de accesorii sunt disponibile la prețuri mult scăzute și se găsesc multe lichidări de stocuri la acest capitol. Dacă plănuiți renovarea sau redecorarea unei încăperi sau a întregii locuințe, acum este momentul cel mai bun.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.