Ce pretenții are rapperul 50 Cent pentru concertul din România. Le-a trimis o listă întreagă organizatorilor

50 cent
Foto: Captură YouTube

Rapperul american 50 Cent, care va avea un show în România pe scena Romaero, în 18 august, le-a transmis organizatorilor o listă lungă de cerințe, relatează postul de televiziune PRO TV.

Camera VIP în care vor sta artistul și echipa trebuie să fie amenajată cu două canapele, două fotolii din piele, covoare asortate, palmieri și plante de decor și mai multe oglinzi.

În ceea ce privește mâncarea, 50 Cent a cerut ca aceasta să fie pregătită cu 15 minute înainte de sosirea sa și să fie pusă în tăvi încălzite.

Meniul solicitat de rapper include preparate americane clasice precum Mac n Cheese, crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri cu castraveți murați și friptură de vită bine făcută, însoțite de sosuri picante, ketchup, maioneză și muștar american. Preparatele trebuie să fie servite în farfurii de porțelan, cu tacâmuri de argint.

În plus, 50 Cent își dorește să aibă în camera de primire platouri cu fructe, în mod special banane, mandarine, lămâi, afine și nuci caju crude. De asemenea, el a mai cerut băuturi energizante și carbogazoase fără zahăr, bere de ghimbir, sucuri naturale de mere și portocale, ceai verde cu mentă, lămâie, ghimbir și mușetel, precum și bomboane pentru tuse și miere organică.

Concertul va avea loc în data de 18 august, în cadrul celei de-a doua ediții Summer in the City. Artistul va interpreta live câteva dintre cele mai cunoscute hituri, precum „In Da Club”, „Candy Shop” sau „Just a Lil Bit”.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.