Ce poti face cu un set de pictura pe numere? Transforma-te din anti talent total, intr-un pictor apreciat

pictura pe numere

Daca mereu te-a atras pictura, insa ori de cate ori te-ai apropiat de pensula prietenii si colegii de scoala au inceput a chichoti, acum a venit momentul tau. Poti sa le demonstrezi ca in sufletul tau se ascunde un pictor si sa-i faci sa-ti admire si sa-ti aprecieze propriile opere de arta. Cum? Cu ajutorul unui set de pictura pe numere!

Pictura pe numere este o tehnica pe care Leonardo da Vinci o folosea pentru a-si invata discipolii arta picturii. Acum, ai ocazia de a-ti implini visurile si de a vedea ca pasiunea ta pentru culoare prinde viata pe panza!

Ce poti face cu un set de pictura pe numere?

Aceasta tehnica iti ofera ocazia de a-ti putea realiza propriile tablouri. Kitul este complet dotat cu vopseluri acrilice, in diferite culori si nuante, pensule si panza.

Panza din setul de pictura pe numere este una speciala. Aceasta este numerotata, devenind o harta a culorilor pe care urmeaza sa le asterni, rand pe rand, si cu ajutorul carora vei realiza propriul tau tablou. Fiecare numar inscriptionat pe panza corespunde unui numar de pe cutiuta de vopsea acrilica. Astfel, vei acoperi cu vopsea fiecare numar de pe panza, conform instructiunilor. Pas cu pas, vei observa cum tabloul tau prinde viata sub pensula ta.

De ce sa alegi sa pictezi cu ajutorul acestei tehnici?

pictura pe numere

Intra pe Criando.ro, consulta oferta completa de kituri complete de pictura pe numere si comanda modelul care te inspira si te atrage. Fie ca alegi un set cu tema iubire, flori, spiritualitate, fie animale, Criando.ro iti garanteaza produse de cea mai buna calitate, la un pret competitiv.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version