Ce poti face cu un set de pictura pe numere? Transforma-te din anti talent total, intr-un pictor apreciat

pictura pe numere

Daca mereu te-a atras pictura, insa ori de cate ori te-ai apropiat de pensula prietenii si colegii de scoala au inceput a chichoti, acum a venit momentul tau. Poti sa le demonstrezi ca in sufletul tau se ascunde un pictor si sa-i faci sa-ti admire si sa-ti aprecieze propriile opere de arta. Cum? Cu ajutorul unui set de pictura pe numere!

Pictura pe numere este o tehnica pe care Leonardo da Vinci o folosea pentru a-si invata discipolii arta picturii. Acum, ai ocazia de a-ti implini visurile si de a vedea ca pasiunea ta pentru culoare prinde viata pe panza!

Ce poti face cu un set de pictura pe numere?

Aceasta tehnica iti ofera ocazia de a-ti putea realiza propriile tablouri. Kitul este complet dotat cu vopseluri acrilice, in diferite culori si nuante, pensule si panza.

Panza din setul de pictura pe numere este una speciala. Aceasta este numerotata, devenind o harta a culorilor pe care urmeaza sa le asterni, rand pe rand, si cu ajutorul carora vei realiza propriul tau tablou. Fiecare numar inscriptionat pe panza corespunde unui numar de pe cutiuta de vopsea acrilica. Astfel, vei acoperi cu vopsea fiecare numar de pe panza, conform instructiunilor. Pas cu pas, vei observa cum tabloul tau prinde viata sub pensula ta.

De ce sa alegi sa pictezi cu ajutorul acestei tehnici?

  • Pentru a-ti demonstra ca visurile devin realitate – da! Nu este gluma! Desi poate pentru unele persoane nu pare important sa poti picta, doar tu stii cat de important este pentru tine sa poti sa-ti exprimi pasiunea pentru culori pe panza! Astfel, iti vei demonstra tie si celor din jur ca, daca muncesti si ai incredere in visurile tale, ele pot deveni realitate, in ciuda aparentelor;
  • Cresterea stimei de sine – odata ce ai reusit sa termini primul tablou si vei primi complimente pentru modul in care a fost realizat, vei capata incredere in abilitatile tale;
  • Cresterea puterii de concentrare – pentru a nu gresi combinatia de culori si a respecta intocmai harta de pe panza, vei avea nevoie de concentrare. Astfel, pe masura ce vei picta, iti vei antrena si atentia la detalii si iti vei mari puterea de concentrare;
  • Relaxare & terapie –  pictatul este recunoscut ca o forma de terapie, astfel ca, in timp ce asterni culorile pe panza cu pensula, iti vei acorda spatiul necesar de meditatie. La final, vei descoperi noi perspective de abordare a unor situatii stresante. In plus, amestecul de culori si energia tabloului te vor incarca si te vor ajuta sa te desprinzi de problemele cotidiene si sa te relaxezi;
  • Cadou inedit – Poate nu chiar pe primul tablou, insa cu siguranta pe cele de dupa vei vrea sa le impartasesti cu prietenii. Astfel, cu ajutorul acestei tehnici, vei reusi sa realizezi tablouri cu diverse teme, cu care sa-ti surprinzi prietenii. Totodata, un kit de pictura pe numere poate fi un cadou inspirat pentru un apropiat pasionat de culori, insa fara abilitati de geniu in domeniul picturii.
pictura pe numere

Intra pe Criando.ro, consulta oferta completa de kituri complete de pictura pe numere si comanda modelul care te inspira si te atrage. Fie ca alegi un set cu tema iubire, flori, spiritualitate, fie animale, Criando.ro iti garanteaza produse de cea mai buna calitate, la un pret competitiv.