Ce personalitate ai în funcție de bijuteriile care te atrag cel mai mult

SURSA FOTO: pixabay.com
SURSA FOTO: pixabay.com

Bijuteriile preferate pot spune foarte multe despre personalitatea unei femei. În general toate alegerile spun câte ceva despre felul în care gândim, însă alegerea unor bijuterii poate ascunde mult mai multe.

1 Bijuteriile de lux

Persoanele care sunt atrase de bijuterii de lux, precum diamante sau pietre scumpe, aur, cercei, brățări sau coliere de lux, sunt genul de persoane foarte ambițioase, care muncesc din greu pentru a obține ceea ce își doresc și vor să fie admirate pentru accesoriile pe care le aleg.

Astfel de persoane acordă mereu multă atenție detaliilor și tind să aleagă branduri de lux cunoscute deoarece acest lucru le va crește încrederea de sine și va atrage atenția celorlalți.

2 Bijuteriile masive și strălucitoare

Există persoane care preferă colierele sau lanțurile mai groase, inelele mai voluminoase sau cerceii rotunzi, mari. Acest tip de persoane preferă să fie în mijlocul atenției, tind să aibă o personalitate debordantă și nu se tem niciodată de părerea celor din jur și nici să atragă atenția.

Desigur, o astfel de atitudine denotă multă încredere în sine și o personalitate puternică și impunătoare.

3 Bijuteriile minimaliste

Există și persoane care preferă bijuterii cu aspect minimalist, fie din argint sau brățări subțiri ori cercei din metal. Se spune că persoanele care aleg acest tip de bijuterii sunt foarte bine organizate și își doresc să păstreze misterul în jurul lor. Mai mult, se spune că cei ce aleg astfel de bijuterii au obiceiul de a se bucura și a aprecia lucrurile mărunte din viață și sunt în căutarea echilibrului.

4 Bijuterii vintage

Persoanele care au aptitudini conversaționale bine dezvoltate, sunt sociabile, tind să aleagă bijuterii vintage pe care le găsiți de obicei și la târgul de antichități. Mai mult, astfel de persoane au personalități romantice și nostalgice și nu pun mare preț pe importanța brandului unei bijuterii ci preferă mai degrabă o poveste interesantă ascunsă în spatele unei bijuterii.

5 Bijuterii cu pietre

O mulțime de femei preferă bijuteriile cu pietre semiprețioase precum cuarțul, ametistul sau chiar Piatra Lunii sau chihlimbarul. Se spune despre astfel de persoane că ar fi iubitoare de natură, au un stil liber și nonconformist și aceste accesorii le oferă senzația de conexiune cu natura și cu mediul înconjurător. Mai mult, femeile care preferă bijuteriile cu pietre sunt dornice de aventură. În această categorie intră și adepții stilurilor boho sau hippie.

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.