Ce pensie are Ilie Năstase, după recalulare

Ilie Năstase (Facebook)

Ilie Năstase (Facebook)

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase spune că are o pensie de 1.435 de lei de la statul român, iar după recalculare nu a primit niciun leu în plus. Mai mult, acesta spune și că nu a primit nicio decizie de la Casa de Pensii.

„1.435 de lei este pensia mea de ani buni. Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu. Nu am primit nici măcar vreo hârtie oficială legată de vreo posibilă schimbare a pensiei”, a declarat Ilie Năstase, citat de Sportpesurse.ro.

Fostul mare jucător de tenis a ținut să precizeze și că pensia lui nu este conformă cu gradul de general pe care l-a primit în 2008 sub forma unei distincții extraordinare, ci cu cea a unui locotenent-colonel: „Citesc prin presă că am pensie de general, dar asta e o mare gogoriță. Am ieșit cu gradul de locotenent-colonel la pensie și am lunar în cont suma de 1.435 de lei. Nici mai mult, nici mai puțin!

Am optat să primesc pensia pe card, așa că nu am nicio treabă cu poștașul pe partea asta. E adevărat că am gradul de general, pe care l-am primit, repet a mia oară, la modul de distincție extraordinară. La superlativ, iar gradul nu a fost și nu este nici azi urmat de plata vreunor drepturi financiare.

Ce mai încolo și încoace, sunt un general cu o pensie de 1.435 de lei. Înseamnă că atât merit!”, a completat Ilie Năstase, potrivit sursei citate.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version