Ce le-a spus polițiștilor germani un bărbat care circula dezbrăcat pe scuter

Foto: Poliția Brandenburg / Facebook

Canicula s-a instalat deja în Europa centrală și apuseană, iar unii cetățeni găsesc metode tot mai inedite de a se proteja de căldură.

Dacă o turistă a fost amendată cu câteva sute de euro pentru că s-a afișat pe străzile din Veneția doar în costum de baie, un bărbat din Germania a renunțat de tot la haine în timp ce se plimba cu un scuter.

Încălțat doar în sandale, dar cu cască pe cap, motoristul a fost oprit repede de polițiștii din landul Brandenburg.

Chestionat de polițiști despre lipsa vestimentației, acesta a răspuns simplu: ”E prea cald!”.

”Nu l-am putut contrazice față de acest aspect, însă l-am rugat să tragă pe el o pereche de pantaloni înainte de a-și continua drumul”, au scris polițiștii germani pe Facebook.

”În principiu, nu este interzis să circuli dezbrăcat pe drumurile publice ale Germaniei, însă alți participanți la trafic ar putea fi deranjați de asta, iar unii ar putea chiar depune plângeri”, au mai spus aceștia.

Temperaturile vor depăși 40 de grade Celsius în multe din părțile occidentale ale Europei și astăzi, iar recordul de temperatură pentru luna iunie a fost deja bătut în mai multe orașe din Franța și Germania.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.