Ce idee i-a venit unui bărbat după ce a picat de 12 ori examenul pentru permis auto

mașină șofer

Foto: Tama66 / pixabay.com

Un bărbat din Ghana, care nu reușea să-și găsească un loc de muncă în Belgia deoarece permisul auto din țara natală nu îi era recunoscut în UE, s-a gândit să trimită o sosie în locul său la examen, relatează publicația „La Libre”.

După ce Serge, care locuiește în Grammont, a picat de 12 ori la examenul teoretic pentru permisul auto, el a apelat la un bărbat care semăna cu el și l-a trimis să susțină testarea în locul lui.

Julien, originar din Congo, s-a dus să susțină examenul în locul lui Serge având cu el cartea de identitate a bărbatului din Ghana. Un angajat a observat însă că este vorba despre 2 bărbați. Aceștia semănau, într-adevăr, însă existau diferențe în ceea ce privește forma feței.

„Fără vigilența acestei persoane și-ar fi primit permisul, deși nu este capabil să conducă pe drumurile noastre”, a declarat un procuror.

Cei 2 sunt acuzați acum de fals, uz de fals și tentativă de escrocherie. Procurorii cer o pedeapsă de 1 an împotriva lui Serge și de 200 de ore de muncă în folosul comunității pentru Julien.

Serge încă nu are permis de condus însă, potrivit avocatului său, are posibilitatea de a se angaja la o firmă de ambalare aflată aproape de locuința sa, la care poate ajunge cu trenul.

Foto: Tama66 / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version