Ce face Liviu Dragnea la pușcărie

Liviu Dragnea FOTO: cdep.ro
Liviu Dragnea FOTO: cdep.ro

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și un apropiat al fostului președinte al Camerei Deputaților, a dezvăluit că Liviu Dragnea nu se uită la televizor în celula sa din penitenciar.

Codrin Ștefănescu, îndepărtat din conducerea PSD imediat după condamnarea lui Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare, îl condsideră pe baronul de Teleorman o victimă a statului paralel.

”Lui Liviu Dragnea nici măcar nu i-a trecut prin cap că va fi executat pe o astfel de speță și nimeni din partid nu a crezut lucrul acesta”, a declarat Ștefănescu.

”Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea”, a mai povestit fostul secretar general al PSD.

”Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

El a adăugat că va merge să îl vadă pe Dragnea la pușcărie atunci când acesta va avea dreptul să primească vizite.