Ce culoare ar trebui să aibă valiza când călătorești cu avionul. Recomandarea companiilor aeriene

FOTO: tookapic/Pixabay.com
FOTO: tookapic/Pixabay.com

Compania aeriană Ryanair a dezvăluit care sunt culorile pe care nu ar trebui să le alegi atunci când călătorești cu avionul.

Griul, albastru și negrul sunt cele mai comune culori pentru valize și îngreunează găsirea acestora de către pasageri. Bagajul tău poate fi confundat ușor cu al altcuiva, mai ales dacă nu are și un semn distinctiv.

Ryanair a recomandat călătorilor să evite cu desăvârșire aceste culori sau să pună un semn aparte pentru a ieși în evidență.

„Fă în așa fel încât să fie mai ușor să îți identifici bagajul de cală, mai ales dacă bagajul tău este negru, albastru închis sau gri ( cum este cazul a 99,9% din populație)”, a recomandat compania aeriană.

„Adăugați o etichetă pentru bagaje colorată sau o panglică la mâner, astfel încât să nu existe confuzii la sosire”, a mai indicat Ryanair.

Șeful aeroportului din Frankfurt, Stefan Schulte, i-a avertizat chiar și pe călători să evite culoarea neagră după ce aeroportul a întâmpinat probleme cu bagajele.

El a spus că a fost „greu să le deosebim unele de altele”, iar un purtător de cuvânt al aeroportului a adăugat: „Mulți oameni călătoresc cu bagaje negre, ceea ce face ca identificarea lor să necesite foarte mult timp”.

În afară de culoare, călătorii ar trebui să acorde atenție și materialului din care sunt confecționate valizele.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: