Ce categorii de produse au reducerile cele mai importante în această vară

foto: pixabay.com
foto: pixabay.com

Există o mulțime de categorii de produse care au prețuri ce oscilează semnificativ, în funcție de sezon. Am realizat și noi o mică cercetare pentru a vedea în ce merită să investești în această vară și care sunt articolele care se ieftinesc suficient de mult în perioada călduroasă.

Articole de îngrijire personală

Pe perioada verii există o cerere mai mare de articole diverse pentru îngrijire personală astfel că și prețurile devin de multe ori mai accesibile și există o mulțime de promoții de care merită să profiți.

De la plăci de păr la aparate epilatoare sau de tuns până la periuțe de dinți, uscătoare, aparate de ras și tuns pentru bărbați și multe astfel de aparate atât de utile și necesare,  toate beneficiază de multe reduceri pe perioada verii. Merită să studiezi atent oferta și să urmărești oscilația prețului pentru produsul tău favorit din această categorie deoarece cu siguranță pe perioada verii vei prinde o reducere mare.

Cărți

Este foarte mare păcat să treacă vară și să nu citești măcar o carte nouă pe care să o achiziționezi chiar acum. În general, cei mai mulți oameni își programează concediile în timpul verii și de obicei au grijă ca în bagajul de călătorie să existe și un volum interesant.

Și în cazul celor mici vacanța de vară este perioada în care au cel mai mult timp liber la dispoziție și se pot bucura de o lectură plăcută. Din fericire există titluri pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, de la bestseller-uri la cărți clasice care trebuie citite neapărat, până la cărți în limba engleză ori cărți motivaționale.  Toate gusturile pot fi satisfacute cu titluri de calitate.

Jucării

O altă categorie foarte populară pe perioada verii, în special pentru cei mici, este categoria  jocurilor și jucăriilor. Dacă la 1 iunie este apogeul reducerilor și ofertelor în acest domeniu, totuși prețurile bune continuă să se regăsească pe parcursul întregii veri la magazinele de specialitate.

În funcție de vârstă puteți alege diferite jocuri, puzzle-uri sau celebrele board game-uri care au rezistat pe parcursul atâtor generații cum ar fi „Nu te supăra, frate” sau „Piticot” ori Monopoly.

Home and deco

Nu în ultimul rând, vara se găsesc o mulțime de oferte avantajoase pentru categoria home deco. Atât accesorii pentru bucătărie și servirea mesei sau articole de curățenie și întreținere dar și decorațiuni, mobilier și saltele dar și cel mai important: mobilier de grădină.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.