Ce ar putea face Simona Halep după retragerea din tenis. Oferta de job pe care a primit-o

Simona Halep, 31 de ani, a fost invitată să profeseze la Facultatea de Sport a Universității Ovidius din Constanța, relatează ProSport.ro.

În cazul în care va pierde procesul pentru dopaj și va fi nevoită să se retragă temporar sau chiar definitiv din tenis, Simona Halep s-ar putea reprofila. Sportiva este deja cadru didactic asociat la Universitatea Ovidius.

Reprezentanții Universității Ovidius din Constanța i-au propus Simonei Halep să se întoarcă, după retragerea din tenis, la Facultatea de Sport pe care a absolvit-o, în calitate de cadru didactic.

„Aţi fost o studentă de valoare a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Vă aşteptăm şi pe post de cadru didactic”, i-a transmis Simonei fostul rector interimar, Ion Bordeianu.

„În sufletul meu doresc acest lucru și vom vedea cât voi juca, ce voi face după. Dar, cu siguranță, este una dintre dorințele mele”, a spus Simona atunci când a fost premiată de reprezentanții Universității Ovidius pentru performanțele obținute în tenis.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.