Ce ar face Gică Hagi dacă ar fi președintele României

Gică Hagi FOTO: fcsteaua.ro
Gică Hagi FOTO: fcsteaua.ro

Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, a oferit câteva soluții la situația precară a economiei țării noastre.

Hagi (53 de ani), care a reușit, ca patron și antrenor la Viitorul Constanța, să formeze o echipă și să câștige campionatul României, în mai puțin de zece ani, a oferit câteva răspunsuri la întrebarea: ”Ce ați face dacă ați fi președintele României?”

”Cultură, sport și sănătate. Trei segmente sociale”, a precizat, succint, Hagi, adăugând: ”Și infrastructura, că trebuie să mai facem și comerț. Că-i aeriană, că e navală, că e rutieră. M-aș băga în toate și România o să înflorească, o să zâmbim cu toții! Din păcate, acum suntem toți triști. Tot ce este în România este numai negativ! Discuți, vezi, în jurul tău totul e negativ”.

Gică Hagi crede că doar performanțele Simonei Halep țin moralul ridicat în România.

Fostul mare fotbalist român a tras un semnal de alarmă și asupra regresului pe care țara noastră l-a înregistrat în domeniul performanțelor sportive.

”Pe timpul meu eram în top mondial în toate disciplinele sportive. De ce au trecut 27 de ani? Pentru ce am mai făcut Revoluția? De ce s-a mai schimbat, să fim mai săraci? Să cerșim cu toții? Nu cred… Zic vorbe mari iar, dar țineți minte, pentru că din când în când am momentele mele, pentru că sunt un tip care are orgoliu și mândrie și astea nu pot dispărea niciodată, pentru că sunt român”, a mai spus Gică Hagi.

Până să rezolve de unul singur problemele țării, echipa sa, Viitorul Constanța, joacă în această seară împotriva formației Gaz Metan Mediaș, în Liga 1.