Ce a spus Simona Halep atunci când a fost rugată să răspundă la ironiile pe care le-a transmis Serena Williams

Simona Halep FOTO: Tabercil/Wikimedia Commons
Simona Halep FOTO: Tabercil/Wikimedia Commons

Simona Halep s-a întors în țară, după verdictul pe care la primit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Pe aeroport, sportiva a fost rugată să facă un comentariu despre modul în care a fost ironizată de Serena Williams.

„N-am absolut nimic să-i transmit. N-am pentru că n-am luat absolut nimic negativ (n.r. – se referă la substanțe dopante). Fiecare e liber să declare orice dorește. Au fost multe critici, multe jigniri la adresa mea. Pot să spun că m-au motivat zi de zi să arăt adevărul, iar cei care m-au susținut au fost mult mai mulți și mult mai importanți.

Eu sunt bine, sunt împăcată sufletește pentru că știu că n-am făcut absolut nimic, s-a și dovedit acest lucru. Am foarte mulți oameni care mă apreciază și mă susțin necondiționat. Cu ei pot să fac treabă din nou“, a spus Halep la sosirea în țară.

În momentul în care ITIA a suspendat-o 4 ani pe Halep, Serena Williams a ironizat-o pe româncă și a scris pe rețelele sociale: „8 e cifră mai bună”, cu referire la numărul de trofee pe care le-a câștigat la Wimbledon. Americanca a cucerit 7 titluri pe iarba londoneză și a sugerat că ar fi putut ajunge la 8, dacă Simonei i s-ar fi retras trofeul câștigat în 2019, chiar în fața ei.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: