Ce a spus Micutzu despre critica lui CTP la adresa filmului Teambuilding

Actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut în lumea comedianților ca Micutzu, a fost invitat, la Europa FM, să-i dea o replică jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a criticat filmul „Teambuilding”. Micutzu joacă în acest film și este și unul dintre producători.

„Nu am ce să spun, pentru că dânsul e entitled (trad. îndreptățit), să zic așa, cu un termen din limba engleză, să aibă o părere. Din câte știu e o ocupație a lui să fie critic de film”, a spus Cosmin Nedelcu.

Cristian Tudor Popescu a scris un comentariu acid la adresa filmului care a făcut cele mai mari încasări de după Revoluția din 1989 din industria cinematografică românească.

”Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu.

Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe”, a fost declarația jurnalistului despre filmul momentului în România.

Filmul s-a bucurat de un mare succes în cinematografe și a stârnit un val de critici care a venit de la cei care l-au văzut acasă, după ce a apărut pe Netflix.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.