Ce a spus Ion Țiriac, după verdictul TAS în cazul Simonei Halep

Ion Ţiriac (Wikimedia Commons)
Ion Ţiriac (Wikimedia Commons)

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, spune că a fost suprins de decizia pe care a dat-o Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul Simonei Halep, care a primit o pedeapsă redusă de la 4 ani și 9 luni la 9 luni.

„Dom’ne, eu nu mă așteptam la asta. Dintr-o singură rațiune, iar dumneata o știi mai bine decât mine: Sydney. Acolo, adu-ți aminte, am demonstrat cu acte în regulă că situația Andreei Răducan a fost o făcătură. Proba ei, exact ca proba de sânge a lui Halep, a fost manipulată într-un fel sau altul, sau greșită. Așa că nu aveam prea multă încredere.

Să fiu sincer, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere. Nu mă așteptam să fie atât de corecți, drastici acolo.

Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei.

Imaginați-vă altă treabă: Joacă Halep. După două-trei ore este 6-6 în setul trei, sunt în tiebreak. În tiebreak, 3-3. Terenul se schimbă după șase puncte, jucătoarea merge să-și ia sticla să bea apă. Zice: „Hop, stop! Vă rog să chemați laboratorul, să vină cineva să controleze dacă sticla asta este pură, curată, cu apă sau cu compot”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Gazeta Sporturilor.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: