Ce a spus antrenorul de la Liverpool despre coronavirus: ”Să vorbească experții. Eu doar port o șapcă și am o barbă neîngrijită”

Jurgen Klopp scrie istorie la Liverpool. Foto: Wikimedia Commons

Germanul Jurgen Klopp, care antrenează echipa engleză Liverpool FC, deținătoarea trofeului Champions League, a avut o reacție interesantă când a fost întrebat despre epidemia de coronavirus.

”Sunteți îngrijorați de răspândirea coronavirusului?”, l-a întrebat un jurnalist pe Klopp în timpul unei conferințe de presă.

Tehnicianul german în vârstă de 52 de ani a oferit următorul răspuns:

”Un lucru care nu-mi place în viață, și e un lucru serios, este că opiniile unui antrenor de fotbal sunt importante.

Nu înțeleg deloc asta. Dacă eu ți-aș pune ție aceeași întrebare, ar fi exact același lucru. Ești în aceeași poziție ca și mine.

Nu e important ce spun oamenii faimoși. Trebuie să vorbim despre lucrurile importante într-o manieră potrivită.

Nu ar trebui să vorbească oamenii care nu se pricep la aceste chestiuni, ci doar persoanele care cunosc problemele, experții, oameni care să ne spună ce trebuie să facem astfel încât lucrurile să aibă un final fericit.

Nu înțeleg de ce ar fi importantă opinia antrenorilor de fotbal despre orice subiect, de la politică la coronavirus.

Eu doar port o șapcă pe cap și am o barbă neîngrijtă”, a spus Jurgen Klopp, unul dintre cei mai interesanți oameni de fotbal ai momentului.

Sub comanda lui Klopp, Liverpool a reușit să câștige Liga Campionilor și este foarte aproape de a cuceri primul titlu în Anglia, după 30 de ani de ”secetă”.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.