Ce a pățit un tânăr care a refuzat să stingă țigara în benzinărie | VIDEO

țigară benzinărie

Foto: Captură YouTube

Un tânăr din Sofia, Bulgaria, care a intrat într-o benzinărie din capitala statului vecin ca să își alimenteze mașina, a continuat să fumeze o țigară și când s-a dat jos din vehicul.

Un filmuleț suprins de o cameră de supraveghere îl arată pe tânăr discutând la un moment dat cu unul dintre angajații benzinăriei, care cel mai probabil i-a atras atenția că nu are voie să fumeze în acel loc.

Bărbatul a refuzat însă să stingă țigara. În acel moment angajatul a venit calm la pompă, ia luat un stingător și l-a umplut pe tânăr în pulbere de extinctor.

Deoarece ușa mașinii era deschisă, interiorul vehiculului s-a umplut și el de pudră, iar ceilalți pasageri din mașină au ieșit repede afară ca să se scuture de pulbere.

Amuzantul filmuleț s-a viralizat pe internet și pe rețelele de socializare, fiind preluat de publicații din întreaga lume.

De ce fumatul în benzinării nu este o idee bună

Fumatul în stațiile de alimentare cu combustibil este într-adevăr periculos. Anul trecut, un bărbat din California, SUA, a aflat pe propria piele că nu e bine să fumeze într-o benzinărie.

În timp ce alimenta și fuma din țigară, el a fost cuprins de flăcări și a suferit arsuri grave. Un trecător l-a ajutat să își dea jos hainele care ardeau.

În 2013, un incident similar s-a petrecut în Georgia, SUA. De această dată vinovată nu a fost o țigară, ci o brichetă pe care un bărbat în vârstă de 37 de ani a aprins-o în apropiere de rezervorul mașinii în timp ce alimenta.

Soția sa în vârstă de 30 de ani a fost cuprinsă de flăcări și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe picioare, brațe, pe spate și pe cap.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version