Ce a pățit o turistă străină într-un autobuz din Brașov. „Controlorul nu a crezut-o”

autobuz brașov

Foto: RATBV (Facebook)

O turistă străină care a pornit din Livada Poștei spre Gara Brașov cu un autobuz a vrut să plătească prețul călătoriei cu cardul, însă deoarece validatorul nu funcționa, controlorul a dat-o jos și a pus-o să-și cumpere bilet, timp în care autobuzul a plecat, relatează adevărul.ro.

După ce a vizitat orașul, turista a ales să plece spre gară cu autobuzul și să plătească prețul călătoriei cu cardul, direct în mijlocul de transport.

Însă validatoarele nu funcționau, așa că femeia nu a putut plăti. Înainte de plecare, în autobuz a urcat și un controlor RATBV.

„Îi arată domnului controlor că a încercat să plătească folosind cardul. I-am explicat și eu domnului controlor că a încercat acest lucru (pentru că nu vorbea engleză, iar turista nu știa românește), dar sistemul nu a funcționat. Controlorul nu a crezut-o și a pus-o să repete manevra de plată cu cardul la validatoarele autobuzului. Bineînțeles că sistemul nu a funcționat, iar controlorul l-a întrebat pe șofer dacă funcționează validatoarele, iar șoferul a dat din cap că nu. Decizia controlorului a fost de a da turista jos din autobuz ca să-și cumpere bilet din stația Teatrul Dramatic”, a povestit pentru sursa citată brașoveanul Rareș Popa, manager de turism și martor al întâmplării.

Rareș Popa a spus că se aștepta ca autobuzul să rămână în stație până când turista își cumpăra bilet, însă acesta a plecat, iar femeia a rămas în stație. Pe linia respectivă autobuzele vin la un interval de 27 de minute, motiv pentru care turista risca să piardă trenul.

RATBV a anunțat că societatea a demarat o cercetare disciplinară internă referitoare la modul în care controlorul și-a îndeplinit sarcinile de serviciu.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version