Ce a pățit o femeie de 65 de ani care a găsit un diplomat cu 50.000 de lei la Lidl și nu l-a restituit

geamantan diplomat

Foto: congerdesign / pixabay.com

O femeie în vârstă de 65 de ani din satul Moftinu Mare din județul Satu Mare a fost amendată penal cu 4.000 de lei după ce a găsit un diplomat cu 50.000 de lei și nu l-a restituit, relatează publicația locală presasm.ro.

Sentința a fost dată vineri de către magistrații Judecătoriei Satu Mare.

Polițiștii au acuzat-o pe femeie că nu a predat autorităţilor ori persoanei vătămate, în termen de 10 zile, diplomatul cu acte şi suma de 50.000 de lei găsit într-un coş de cumpărături la data de 1 mai 2020. Diplomatul fusese uitat de persoana vătămată într-un coş de cumpărături din parcarea unui magazin Lidl din municipiul Satu Mare.

În aceeași zi, păgubitul a sesizat Poliţia Municipiului Satu Mare că un autor neidentificat şi-a însuşit o geantă diplomat ce conţinea documente şi suma de 50 000 de lei.

Deși a fost identificată cu ajutorul camerelor de supraveghere, femeia nu și-a recunoscut fapta. A declarat că locuieşte fără forme legale în Moftinu Mare, că este singură și că lucrează în Piața Mare, unde vinde flori la ghiveci.

La mai bine de 2 ani de la comiterea faptei, judecătorii i-au dat o amendă penală de 4.000 de lei. Diplomatul nu a fost restituit.

Foto: congerdesign / pixabay.com

Vă recomandăm și:


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version