Ce au găsit turiștii români într-o cameră de 3 stele de pe litoral care a costat 250 de lei pe noapte

hotel balada saturn
Hotelul Balada din Saturn. Foto: Captură YouTube

O familie de turiști români a găsit o cameră mizerabilă în hotelul de 3 stele în care s-a cazat în stațiunea Saturn de pe litoralul Mării Negre.

Imaginile surprinse cu camera ascunsă de postul de televiziune ProTV arată că într-o cameră a Hotelului Balada din Saturn erau gândaci, lenjerii pătate și mizerie.

„Gandaci pe masa, hotel de trei stele. Lenjeria am pus-o peste a lor. Oribil și bătaie de joc, la banii pe care îi cer. E oribil, îți iei mare țeapă. La 250 de lei camera, la 3 stele, nu mi se pare normal să găsești așa”, a povestit unul dintre turiștii nemulțumiți pentru postul TV.

Instalațiile sanitare din toaletă aveau depuneri de calcar, dușul nu avea perdeluță și chiar mirosea a canalizare în baie.

În plus, și lifturile au avut probleme: opreau la fiecare nivel, urcau în loc să coboare sau se blocau.

„Am stat o dată 5 minute în lift”, a relatat un turist.

gândaci hotel
Foto: Captură ProTV

Hotelul Balada face parte din grupul THR Marea Neagra SA, care deține 24 de unități hoteliere în 4 stațiuni de pe litoral: Eforie Nord, Eforie Sud, Venus și Saturn.

Contactați, reprezentanții lanțului hotelier au declarat că sunt „deschiși oricăror sesizări, mai ales celor depuse cu bună-credință”.

“Ne ajută în scopul nostru. Turiștii ne sunt parteneri în demersul de a îmbunătăți constant calitatea serviciilor”, a declarat pentru sursa citată Narcisa Mosoiu, director general adjunct THR Marea Neagra SA.

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-bruxelles-oferte-de-la-10-euro/