Cazare cu surprize pentru un turist român. „Ca să stau în picioare la duș tre’ să scot capul afară pe geam”

geam velux cazare brașov
Foto: Captură Tik Tok

Un turist care s-a cazat în Brașov a avut parte de o surpriză în momentul în care a vrut să facă duș.

Bărbatul a descoperit că, pentru a sta în picioare în cadă trebuia să scoată capul pe geam. Mai exact, camera în care se cazase era la mansardă, iar cada era amplasată exact sub acoperișul înclinat.

Turistul a realizat un clip video pe care l-a publicat pe rețeaua de socializare Tik Tok, însoțit de mesajul „Turism în România 2023!!!”

„Nu vă speriați. Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș tre’ să scot capul afară pe geamul Velux. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în baie, în vană cu picioarele, și capul afară, că altfel nu poți să stai în picioare.

No, ce să facem? Ăsta e geamul Velux, unde-am ieșit afară cu capul. Că altfel nu poți să stai. Brașov”, a comentat bărbatul în videoclip.

Din imaginile filmate se observă că distanța dintre cadă și tavanul mansardei este foarte mică.

Chiar și dacă s-ar fi așezat în fund în cadă, turistul avea toate șansele să dea cu capul de tavan.

@sorinconst

♬ original sound – Sorin Constantinescu
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.