Cauti un dentist bun in Bucuresti, sector 2? Raspunsul este aici!

Cabinet Stomatologic Sector2

Indiferent de problema dentara cu care o persoana se confrunta la un moment dat, alegerea specialistului care sa intervina si sa o rezolve necesita atentie. Inainte de a fi buni practicieni ai activitatii pe care au ales sa o desfasoare, stomatologii sunt oameni, cu bune si cu mai putin bune. Nu poate fi vorba despre rezultate impecabile daca acel „tot” pe care medicul stomatolog il ofera nu include ingredientele fundamentale: calitatea actului medical si calitatea umana. Pornind de la aceste considerente, Elveto-Dent si-a format o echipa capabila sa raspunda nevoilor pe care pacientii le au, reusind sa le raspunda optim celor care cauta dentist bun in sector 2, Bucuresti.

Ce ii determina pe pacienti sa considere ca serviciile Elveto-Dent sunt speciale?

Clinica stomatologica a carei carte de vizita in online este http://cabinetstomatologicsector2.ro/ a reusit sa-i convinga pe cei care au apelat la serviciile oferite de catre specialistii sai ca abordarile stomatologice nu traumatizeaza. Grija fata de pacient este o constanta reala in cadrul Elveto-Dent, manifestata indiferent de interventia efectuata si de gradul de dificultate pe care il impune.

Inutil sa se mai mentioneze ca orice persoana care se programeaza la stomatolog isi doreste sa intalneasca un profesionist cu care sa poata comunica eficient, sa-i explice cu calm ce presupune tratamentul pe care i-l recomanda si sa efectueze cu grija interventiile. In cadrul Elveto-Dent o astfel de abordare este fireasca!

Foarte importanta este, bineinteles, diversitatea serviciilor medicale de care pacientul poate sa beneficieze. In clinica stomatologica Elveto-Dent procedurile sunt intre cele mai diferite, incluzand: urgentele medicale, terapie odontala, endodontie, estetica dentara, protetica dentara, profilaxie stomatologica, chirurgie dento-alveolara, paradontologie. 

Cateva exemple concrete includ:

  • urgente stomatologice: abces, pulpita acuta, parodontita acuta, traumatismele dento-alveolare (avulsia, luxatia si fractura), alveolita, pericoronarita, carii profunde, leziuni necarioase cuneiforme sau hemoragii;
  • extractii dentare – molar, molar de minte, canini, canini inclusi, incisivi;
  • implanturi dentare – realizate cu echipament de ultima generatie, la preturi accesibile. De exemplu, in aceasta perioada clinica propune o oferta de implant dentar de 899 lei si bont protetic si coroana ceramica la 685 lei. In plus, pretul implantului dentar poate fi achitat in rate;
  • extractie masele de minte – de asemenea, realizate cu echipament performant, pentru doar 200 de lei;
  • albirea dintilor cu Philips Zoom 2, care asigura 8 nuante de alb in doar 45 de minute;
  • endodontie – comun numita „tratament de canal”, un proces utilizat pentru eliminarea partiala/totala a pulpei dintelui si pentru curatarea, sterilizarea si obturarea canalului radicular;
  • terapie odontala – tratament pentru carii dentare;
  • tratamentul bolii paradontale;
  • servicii ortodontice – materializate in recomandarea celor mai bune aparate dentare, in functie de nevoile specifice ale fiecarui pacient. Preturile sunt accesibile, oferta pe care clinica o propune in prezent promovand un pret de 990 lei, pentru un aparat dentar fix, 1490 lei pentru un aparat dentar ceramic, 1990 lei pentru aparat safir si 700 lei/arcada pentru aparat dentar mobil pentru copii;
  • detartraj dentar, indepartarea placii bacteriene si a petelor, surfasajul, surfasajul cu lambou gingival;
  • estetica dentara – albire dentara, aplicarea fatetelor dentare, a coroanelor si bijuteriilor dentare.

Serviciile enumerate anterior reprezinta doar o parte din ceea ce specialistii Elveto-Dent poate sa le ofere pacientilor – site-ul clinicii informeaza corect cu privire la toate procedurile posibil de realizat de catre stomatologii care isi desfasoara activitatea aici. Scopul de a oferi solutii optime tuturor pacientilor clinicii este atins si prin utilizarea materialelor si instrumentelor de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si sterilizarea echipamentului medical utilizat, la cele mai inalte standarde.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.